Herdenkingsavond

In Parkhuys Almere beleven wij vrolijke en verdrietige momenten met elkaar. Soms moeten wij afscheid nemen van een van onze gasten.

Wij willen en kunnen het niet vergeten en willen je hartelijk uitnodigen voor een Herdenkingsbijeenkomst. Ook mensen die nooit eerder in het Parkhuys zijn geweest en een dierbare verloren hebben, zijn welkom op

Dinsdag 2 november 2021, 19:00 uur

Tijdens deze bijeenkomst willen wij samen met familie, vrienden en vrijwilligers hen gedenken die niet meer onder ons zijn, maar wel in onze harten.

Als je tijdens deze herdenkingsavond een herinnering wilt uitspreken of een gedicht wilt (laten) voordragen, dan kan je dit doorgeven aan Yvonne Ferwerda via ons antwoordformulier. Graag reageren voor 25 oktober 2021.

Na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk om buiten, aan de voorkant van het Parkhuys, alle dierbaren te eren met kaarsverlichting.

Wil je een herdenkingspotje een persoonlijk tintje geven dan is dat mogelijk op donderdag 21 oktober 2021, van 19.00 – 20.30 uur. Hier zitten geen kosten aan.

Na afloop van de ceremonie drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee.

Hoewel wij beseffen dat zo’n moment van herdenken veel herinneringen en emoties kan oproepen, geeft het ook troost en verbinding met je dierbare.

Voor aanmelding kunt u ons antwoordformulier gebruiken.

Datum

nov 02 2021
Expired!

Tijd

19:00 - 20:00