Parkhuys Almere organiseert een open dag op Wereldkankerdag – 4 februari 2024

Ieder jaar wordt wereldwijd stil gestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar we direct of indirect bijna allemaal mee te maken krijgen.

Op zondag 4 februari 2024 – Wereldkankerdag organiseert Parkhuys Almere een open dag.

Tussen 10:00 en 15:00 is het centrum geopend. Er worden activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen zoals:

  • Creatieve workshops
  • Zingen voor je leven (optreden 11.00 uur)
  • Meditatie (om 14.00 uur)
  • Massage

Deelname is gratis – parkeerruimte is ruim aanwezig!

Parkhuys Almere is een van de centra in Nederland waar iedereen die met kanker wordt geconfronteerd terecht kan voor een luisterend oor, lotgenotencontact of activiteiten gericht op ontspanning, verwerking en het (her)vinden van fysieke en mentale kracht en veerkracht. De confrontatie met kanker leidt vaak tot veel vragen, verdriet en gevoelens van onmacht en angst. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. Deze ondersteuning is nadrukkelijk niet alleen beschikbaar voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor mantelzorgers, familieleden en nabestaanden.

Betere kwaliteit van leven

Het merendeel van de kankerpatiënten kampt met zorgen en angsten tijdens, maar ook na de behandeling van hun ziekte. Deze gevoelens hebben een negatieve impact op de kwaliteit van leven van de patiënten.

Uit recent onderzoek van Ecorys blijkt dat ruim 70% van de bezoekers van centra zoals Parkhuys Almere een grote tot zeer grote verbetering op alle dimensies van Positieve Gezondheid ervaart.

Parkhuys Almere ondersteunt mensen met kanker

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, dan staat de wereld op zijn kop. Je hebt vragen, zorgen en behoefte aan steun en informatie. Parkhuys Almere is een plek waar je terecht kunt als jij of één van je naasten geraakt bent door kanker. Je vindt er een luisterend oor van mensen die begrijpen wat je doormaakt. Meer informatie is te vinden op: www.parkhuysalmere.nl.

Ons adres:
Edvard Munchweg 18b
1328 MA Almere
secretariaat@parkuysalmere.nl

Loading...