Steun het Parkhuys

Parkhuys Almere draait voornamelijk op de inzet van vrijwilligers. Onze kosten worden deels gedekt door een kleine bijdrage van onze gasten en een deel subsidie door Gemeente Almere. Daarnaast steunen we voor een groot deel op giften die we ontvangen van mensen en organisaties die het Parkhuys warm hart toedragen.
 
Wij vinden het belangrijk dat we onze gasten een gevarieerd aanbod en een zo aangenaam mogelijk bezoek kunnen aanbieden. Dat zit vaak in de kleine dingen: bloemen op tafel, een lekker kopje of vers bereide soep. Kortom, alles dat eraan bijdraagt dat gasten zich thuis voelen. Met jouw donatie, klein of groot, draag je bij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen die leven met kanker.
 

Wilt u ons financieel steunen? Heel fijn! Dan kunt u gebruik maken van ons donatieformulier. Hartelijk dank!

 
 

ANBI status

 
ANBIParkhuys Almere heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Onder bepaalde voorwaarden zijn giften daardoor fiscaal aftrekbaar. Gebruik hiervoor ons RSIN nummer: 812544341.
 
Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website van de belastingdienst.
 
 

Sponsoren

 
Ook bedrijven kunnen op vele manieren een bijdrage leveren aan een betere kwaliteit van leven bij kanker. Verbind je bedrijf aan Parkhuys Almere met een zakelijke donatie (eenmalig of structureel), organiseer een actie of sponsor producten of diensten. Zamel geld in voor mensen die leven met kanker, organiseer een sponsorloop, of verkoop spullen op de markt. Alle acties zijn welkom!
 
Een goed doel steunen met je collega’s geeft voldoening en verbindt. Het steunen van een sociaal maatschappelijk gedreven organisatie straalt ook uit op jouw bedrijf en medewerkers. En als dank verzorgt het Parkhuys een vermelding van jouw bedrijf op onze website, in onze nieuwsberichten en onze social media kanalen.
 
Wil je meer weten, heb je suggesties voor een actie, of wil je direct het Parkhuys steunen?
Gebruik ons donatieformulier, of neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar secretariaat@parkhuysalmere.nl.
 
 

Gratis doneren via Sponsorkliks

 
SponsorkliksShop je wel eens online? Bijvoorbeeld bij Wehkamp, Blokker, Coolblue, Bol.com, Hema of Mediamarkt? Of ben je van plan een nieuwe (zorg, auto, etc-) verzekering, internet of telefoonabonnement af te sluiten? Dan kun je (kostenloos) het Parkhuys steunen. Er is een groot aantal webshops aangesloten.
 
Hoe werkt het?
Wanneer je jouw aankoop doet via sponsorkliks, ontvangt het Parkhuys een vast bedrag of percentage van het aankoopbedrag van de webshop, zonder dat het jou iets extras kost!
 
Zorg dat je ingelogd bent met je eigen account op de webshop waar je een bestelling wilt plaatsen. Ga vervolgens naar onze pagina bij sponsorkliks en selecteer de webshop. Plaats daarna je bestelling zoals je gewend bent. Het Parkhuys ontvangt automatisch een donatie van de webshop, als dank voor jouw aankoop.
 
 

Nalaten

 
Met het opstellen van een testament bepaal je zelf wat er na je leven met je nalatenschap gebeurt. Het opstellen van een testament doe je samen met een notaris. Samen bespreken jullie je wensen voor je nalatenschap.
In een testament is het mogelijk om meerdere personen of goede doelen tot erfgenaam te benoemen. Door het Parkhuys op te nemen in je testament als (mede-)erfgenaam, kun je (een deel van) jouw nalatenschap doneren.
 
Door de erkenning als ANBI, hoeft het Parkhuys geen erfbelasting te betalen. Zo komt de gift uit jouw nalatenschap volledig ten goede aan onze zorg.