Steun het Parkhuys Almere

Je kunt het Parkhuys op vele manieren ondersteunen

Parkhuys Almere draait voornamelijk op de inzet van vrijwilligers. Onze kosten worden deels gedekt door een KWF en een deel subsidie door Gemeente Almere. Daarnaast steunen we voor een groot deel op giften die we ontvangen van mensen en organisaties die het Parkhuys warm hart toedragen.

Wij vinden het belangrijk dat we onze gasten een gevarieerd aanbod en een zo aangenaam mogelijk bezoek kunnen aanbieden. Dat zit vaak in de kleine dingen: bloemen op tafel, een lekker kopje of vers bereide soep. Kortom, alles dat eraan bijdraagt dat gasten zich thuis voelen. Met jouw donatie, klein of groot, draag je bij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen die leven met kanker.

Wilt u ons financieel steunen? Heel fijn! Hartelijk dank!

ANBI status

Parkhuys Almere heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Onder bepaalde voorwaarden zijn giften daardoor fiscaal aftrekbaar. Gebruik hiervoor ons RSIN nummer: 812544341.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website van de belastingdienst.

Nalaten

Met het opstellen van een testament bepaal je zelf wat er na je leven met je nalatenschap gebeurt. Het opstellen van een testament doe je samen met een notaris. Samen bespreken jullie je wensen voor je nalatenschap.

In een testament is het mogelijk om meerdere personen of goede doelen tot erfgenaam te benoemen. Door het Parkhuys op te nemen in je testament als (mede-)erfgenaam, kun je (een deel van) jouw nalatenschap doneren.

Door de erkenning als ANBI, hoeft het Parkhuys geen erfbelasting te betalen. Zo komt de gift uit jouw nalatenschap volledig ten goede aan onze zorg.

‘Met uw bijdrage houdt u het Parkhuys draaiend’

Sponsoren

Ook bedrijven kunnen op vele manieren een bijdrage leveren aan een betere kwaliteit van leven bij kanker. Verbind je bedrijf aan Parkhuys Almere met een zakelijke donatie (eenmalig of structureel), organiseer een actie of sponsor producten of diensten. Zamel geld in voor mensen die leven met kanker, organiseer een sponsorloop, of verkoop spullen op de markt. Alle acties zijn welkom

Een goed doel steunen met je collega’s geeft voldoening en verbindt. Het steunen van een sociaal maatschappelijk gedreven organisatie straalt ook uit op jouw bedrijf en medewerkers. En als dank verzorgt het Parkhuys een vermelding van jouw bedrijf op onze website, in onze nieuwsberichten en onze social media kanalen.

Wil je meer weten, heb je suggesties voor een actie, of wil je direct het Parkhuys steunen? Gebruik ons donatieformulier, of neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar secretariaat@parkhuysalmere.nl.

Wil je meer weten, heb je suggesties voor een actie, of wil je direct het Parkhuys steunen? Gebruik ons donatieformulier, of neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar secretariaat@parkhuysalmere.nl.

Loading...