Sharing Stories

Wegens succes herhaald

Sharing Stories is een spelvorm rondom een grote landkaart en draait om uw herinneringen uit verschillende levensfases. Onder begeleiding van een vrijwillige spelleider van Humanitas Almere worden de deelnemers tijdens het spel uitgenodigd om levensverhalen te vertellen rondom de thema’s durf, succes, plezier en liefde. Door te vertellen kijkt u terug op positieve ervaringen en denkt u aan momenten die u misschien al lang vergeten was. Ook als u luistert naar anderen, komen er bij u herinneringen uit uw eigen leven boven.

Een getrainde spelleider helpt u uw verhalen te delen. Op deze manier kunnen mensen die zich alleen voelen hun positieve levenservaringen met anderen delen en kunnen waardevolle contacten ontstaan. Het spel is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en kan worden ingezet bij sociale, emotionele en existentiële eenzaamheid om een gevoel van welbevinden te bevorderen.

U vertelt, luistert en leert nieuwe mensen kennen. Verwonder, herken, vertel en verdiep: daar krijgt u energie van.

Het spel wordt gespeeld in een groep van 6 deelnemers en de groep komt 3 keer bij elkaar om een goede verbinding te ervaren. Bekijk ook deze video voor meer info over het spel.

Ervaringen van anderen

‘Wat is dit leuk, ik loop er de hele week nog over na te denken.’

‘Jammer dat het afgelopen is, ik vind de sfeer in de groep zo bijzonder en prettig.’

‘Wat een fijne gesprekken, het gaat nu eindelijk eens ergens over.’

Sharing Stories wordt georganiseerd in het Parkhuys. Er zijn in totaal 3 bijeenkomsten, op donderdagen 25 mei, 1 juni en 8 juni. Alle bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 15:00 uur.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Meld je dan direct aan via onderstaand inschrijfformulier. Wees er snel bij want vol is vol.

Loading...