Vrienden van het Parkhuys

Word Vriend van het Parkhuys

Als Vriend van het Parkhuys ben je onmisbaar. Een Vriend is herkenbaar als steunpilaar van het Parkhuys en zorgt voor extra naamsbekendheid van het centrum. Een Vriend draagt bij in woord en daad. Een Vriend behoort tot het netwerk in Almere dat laat zien dat je als kankerpatiënt of als naaste er nog steeds toe doet. En een Vriend is nooit alleen. Vrienden dragen samen bij.

Kanker. En nu?

Word je geconfronteerd met kanker dan staat je wereld op zijn kop. Iedereen krijgt er helaas vroeg of laat mee te maken. Als patiënt of als lotgenoot. In Parkhuys Almere kan je zonder afspraak zo naar binnenlopen. Voor een luisterend oor, of om mee te doen aan de vele activiteiten.

Als Vriend help je het Parkhuys Almere

Zichtbaar en vindbaar te zijn en blijven. Je mag – niets moet – het Vrienden van-logo op jouw website en in je e-mailhandtekening zetten. Het logo linkt direct door naar onze website. Dank alvast voor het gebruik.

Activiteiten te organiseren die onze bezoekers dagelijks kunnen doen. Van yoga tot wandelen met lotgenoten of 1 op 1 gesprekken. Activiteiten die we gratis aanbieden, mede dankzij steun van onze Vrienden.

Het jaarlijkse Parkhuys Gala te organiseren waar we ons netwerk delen, samen van ons doen spreken voor het goede doel en maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Het Parkhuys heeft veel betekent
voor Monique, Ruud en <naam>

Monique: ‘Lorem ipsum dolor sit amet. Et doloribus quia aut maxime molestias est quibusdam’
Hele verhaal

Ruud: ‘Lorem ipsum dolor sit amet. Et doloribus quia aut maxime molestias est quibusdam’
Hele verhaal

Naam: ‘Lorem ipsum dolor sit amet. Et doloribus quia aut maxime molestias est quibusdam’
Hele verhaal

Deelname is gratis,
maar niet vrijblijvend

Elke Vriend is bijzonder. Graag verkennen we samen hoe jij jouw vriendschap kunt invullen en uitdragen. Maatwerk waar wij graag de tijd voor nemen.

Wat krijgen Vrienden terug?

  • Natuurlijk ben je trots om je een Vriend te mogen noemen. Dat draag je uit door het gebruik van het ‘Vriend van het Parkhuys’ logo.
  • De ‘Makers van Almere‘ hebben een exclusief Vrienden-bord gemaakt dat een zichtbare plek verdient bij jouw ingang.
  • Meerdere malen per jaar organiseert het Parkhuys activiteiten waar je als Vriend natuurlijk bij mag zijn. Op wereldkankerdag, 4 februari, bijvoorbeeld. Op deze dag staat het Parkhuys open voor alle Almeerders die willen verkennen wat steun bij kanker met je doet.
  • Jaarlijks organiseren de Vrienden een spetterend gala voor alle Vrienden en vrijwilligers van het Parkhuys. Een evenement dat je niet wilt missen!

Alle Vrienden van het Parkhuys Almere

Initiatiefnemers Vrienden van het Parkhuys

De Vrienden van het Parkhuys-club heeft geen officieel bestuur. Het is een initiatief van vier bevriende ondernemers in samenspraak met goedkeuring van het bestuur van het Parkhuys. Zij trekken samen op om de Vrienden van het Parkhuys-club een nieuw leven in te blazen.

Hans van Dijk
Flevomakelaars

Ruud Winkel
Puur!FCT

Aziz El-Morabit
Sharp Flevoland

Joost Buitenweg
Pixelthis

Ja, ik word ook Vriend

Ik steun Parkhuys Almere graag. Laat één van de initiatiefnemers van de Vrienden-club snel contact met me opnemen.

Loading...