Herdenkingsbijeenkomst

Ook dit jaar organiseert Parkhuys Almere een herdenkingsbijeenkomst.
In Parkhuys Almere beleven wij vrolijke en verdrietige momenten met elkaar. Soms moeten wij afscheid nemen van een van onze gasten.

Wij willen en kunnen hen niet vergeten en willen je hartelijk uitnodigen voor een herdenkingsbijeenkomst. Ook mensen die nooit eerder in het Parkhuys zijn geweest en een dierbare verloren hebben, zijn welkom op donderdag 3 november 2022, vanaf 19.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij samen met familie, vrienden, vrijwilligers hen gedenken die niet meer onder ons zijn, maar wel in onze harten.

De boom verbindt in weer en wind
de wereld met de wolken
om met zijn takken onze groet
naar boven te vertolken
waar zij, door ons zo teer bemind,
het hemelrijk bevolken
 
– Peter de Vos

U kunt zich aanmelden voor de herdenkingsbijeenkomst via ons aanmeldingsformulier. We ontvangen uw reactie graag uiterlijk 27 oktober.
Als je tijdens deze herdenkingsavond een herinnering wilt uitspreken of een gedicht wilt (laten) voordragen, dan kan je dit aangeven bij de aanmelding.

Na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk om alle dierbaren te eren met kaarsverlichting. Je kan daarvoor een gedenkpotje bestellen via ons secretariaat, deze worden je aangeboden door Parkhuys Almere. Wil je het gedenkpotje een persoonlijke tintje geven dan is dat mogelijk in het Parkhuys op maandag 24 oktober van 10:00 – 13:00 uur en/of donderdag 27 oktober van 10:00 – 13:00 uur.

Na afloop van de ceremonie drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee.

Hoewel wij beseffen dat zo’n moment van herdenken veel herinneringen en emoties kan oproepen, geeft het ook troost en verbinding met je dierbaren.

Wij hopen je van harte te mogen begroeten.

Credits: foto Sunset Through Tree door Shawn Nystrand.

Loading...