Het Parkhuys biedt verschillende aktiviteiten

Binnen lopen zonder afspraak

In het Parkhuys kunt u zonder afspraak binnenlopen. U wordt er ontvangen door één van de gastvrouwen of gastheren, met wie u onder het genot van een kopje koffie of thee uw verhaal kunt delen. Ook kunt u in contact komen met mensen die in een vergelijkbare situatie als u verkeren. Tijdens één van onze vele activiteiten kunt u uw zinnen verzetten en juist even niet met de ziekte bezig te zijn. U bent volledig vrij om zelf te bepalen aan welke vorm van ondersteuning u behoefte heeft.

Aktiviteiten
U kunt in het Parkhuys deelnemen aan verschillende ontspannende, creatieve, sportieve aktiviteiten. Onze programmering bevat een aantal vaste aktiviteiten, aangevuld met eenmalig aktiviteiten. Voor onze aktiviteiten wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd.

Infotheek
Parkhuys Almere beschikt ook over een infotheek. Hier zijn boeken en folders over allerlei aan kanker gerelateerde onderwerpen te vinden. Al deze boeken en folders kunt u lenen in overleg met de gastvrouw, zodat u de informatie thuis nog eens rustig door kunt lezen.