Wereldkankerdag 2023

Herdenk samen met het Parkhuys Almere op 4 februari 2023 tijdens Wereldkankerdag

 
Zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft. Een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op zeker moment mee te maken krijgt. Kanker doet veel met je. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor je dagelijks leven. Voor jou als patiënt, maar ook voor de mensen om je heen. Kortom, kanker raakt iedereen.
 
In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Parkhuys Almere biedt een luisterend oor, een steuntje in de rug en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fase van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan.
 
Het Parkhuys Almere herdenkt op wereldkankerdag met een ceremonie op het hoofdveld van Almere City FC. Gezamenlijk plaatsen wij KWF-lampionnen op het veld en deze worden na zonsondergang ontstoken.
 
Bestel uw lampion voor 10 euro op via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact op voor bevestiging en betaling. Ook tijdens uw bezoek aan het Parkhuys kunt u een lampion bestellen en direct afrekenen. Met de opbrengst van de lampionnen ondersteunt u het Parkhuys Almere.
 
Het stadion is open om 17:00. De ceremonie start om 18:00. Adres: Competitieweg 20 in Almere.
 
 

Bestel uw lampion(nen) voor wereldkankerdag 2023