Opening Parkhuys Almere vanaf 1 september a.s.

Wat gaan weer starten met de activiteiten

Gelukkig! We gaan -voorzichtig- vanaf 1 september weer beginnen! En daar kijken we naar uit; er fijn om onze gasten weer welkom te kunnen heten in het Parkhuys.
De naam inloophuis is de komende tijd niet helemaal van toepassing. Om een veilige omgeving te kunnen bieden voor onze gasten en vrijwilligers volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Daarom zijn alle bezoeken en 1-op-1 gesprekken voorlopig alleen nog op afspraak, net als deelname aan activiteiten.
Om mee te kunnen doen aan een activiteit is het noodzakelijk om via secretariaat@parkhuysalmere.nl een plaats te reserveren. Pas na een bevestiging is de reservering definitief. Mocht u door omstandigheden toch niet mee kunnen doen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, zodat een ander die op de lijst staat uw plekje kan innemen.

.1. Aanmelden voor een activiteit kan telefonisch 036 535 44 44 (spreek de voicemail in) of via      stuur een email secretariaat@parkhuysalmere.nl Niet aanmelden via de groepsapp.
    Vol=Vol
2. Indien u zich niet hebt aangemeld voor een activiteit en het maximale aantal gasten is                  binnen moeten wij u helaas wegsturen.
3. Bij binnenkomst eerst de handen desinfecteren
4. Loop op aanwijzing van de aanwezige gastvrouw naar de ruimte, neem plaats, bij elke                  beschikbare plaats ligt een placemat. Wij hanteren hiervoor de 1,5 meter maatregel.
5. Er wordt bij binnenkomst niet geknuffeld of handen geschut. Ons nieuwe motto is "wij                  ontvangen u met een glimlach".
6. Toiletgebruik bij voorkeur niet maar soms is het niet te voorkomen, reinig de toiletbril, de               knoppen en sluit de klep direct na gebruik, dan pas doorspoelen. Reinig ook de kranen,                deurknoppen, lichtknop met de beschikbare schoonmaakdoekjes.
7. Blijf in de ruimte en ga niet wandelen door het pand (bv keuken)
8. Er mag niet voor de ingang (buiten) en achter (het prieel)  worden gerookt.
9. Neem geen gebak en/of koek etc. mee van huis.
10. Houdt altijd 1,5 mtr. afstand

Kom niet naar het Parkhus als u 24 uur voorafgaand aan uw bezoek één of meerdere onderstaande klachten heeft (gehad). Dit geldt ook als een van uw huisgenoten deze klachten heeft (gehad).
1. Hoesten
2. Neusverkouden
3. Koort 38 graden of hoger
4. Keelpijn
5. Loopneus
6. Benauwdheid
7. Plotseling smaak of reuk verlies
8. Als u of iemand waar u mee in contact bent geweest de afgelopen 7 dagen positief is getest      op het coronavirus
Wij begrijpen dat het best veel regels zijn die in acht genomen moeten worden en dat het soms moeilijk is, maar wij doen alles voor de veiligheid van u en onze vrijwilligers.