Opening Parkhuys Almere vanaf 9 juli a.s.

Vakantiesluiting
Wij zijn blij om te kunnen vertellen dat de deuren van Parkhuys Almere na onze vakantie van 22 juni tot 6 juli weer voorzichtig open gaan. Maar wel op een andere manier dan iedereen van ons is gewend. Helaas is gewoon binnenlopen “nog” niet mogelijk. We hebben dit aangepast naar onze mogelijkheden, naar de richtlijnen en adviezen van de RIVM en brancheorganisatie IPSO. Wij danken jullie vast voor het begrip en hopen met de onderstaande maatregelen voor iedereen een veilige omgeving te creëren, met inachtneming van de 1.5 meter.

Wat gaan we starten vanaf 9 juli a.s.
Op donderdag 9 juli gaan we weer van start. Spontaan binnenlopen is niet mogelijk, maarhet maken van een afspraak heten we je van harte welkom voor een 1 op 1 ontmoeting of met een kleine groep een koffiemoment. We hebben 2 ruimtes ingericht voor koffie ochtenden, daar kunnen maximaal 4 personen (inclusief vrijwilliger) zitten. De koffie ochtenden starten wij op de dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Bij mooi weer zullen we de stoelen buiten zetten.

Activiteiten
Vooralsnog starten wij binnen niet met groepsactiviteiten. Als buitenactiviteit kan de wandelgroep wel beginnen, verzamelen bij mooi weer voor het Parkhuys Almere en na de wandeling staat in een ruimte de koffie/ thee klaar of bij mooi weer staan de stoelen buiten klaar.

Afspraak maken
Wil je langskomen? Bel dan naar 036-5354444 laat bij het inspreken van de voicemail naam en telefoonnummer achter of stuur een mail naar secretariaat@parkhuysalmere.nl. Het is mogelijk ‘s morgens te bellen of er nog plek is, maar vooraf een afspraak plannen werkt voor ons beter.

De groepsbegeleiders werken met de groepsapp en kunnen daarin met hun gasten een afspraak plannen. Ook dan kunnen er niet meer dan 4 gasten tegelijk komen. De groepsbegeleiders reserveren dan de grote zaal.

Afspraak gemaakt
Indien je een afspraak hebt gemaakt of nog wil maken, verzoeken we je de onderstaande vragen te beantwoorden alvorens je naar Parkhuys Almere komt.
●      Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur
-       Hoesten
-       Neusverkoudheid
-       Koorts vanaf 38 graden
-       Keelpijn
-       Loopneus
-       Benauwdheidsklachten
●      Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
●      Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
●      Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen             contact gehad met hem/haar terwijl hij/zij nog klachten had?
●      Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het                          coronavirus is vastgesteld?
Indien je een van deze vragen met JA beantwoord, dan verzoeken we je nog geen afspraak te maken, of je bestaande afspraak te annuleren.

Wanneer je Parkhuys Almere bezoekt
Je kunt Parkhuys Almere alleen bezoeken als je een afspraak hebt gemaakt. Deze afspraak zal per mail secretariaat@parkhuysalmere.nl, whatsapp met je eigen groepsbegeleiding, of direct telefonisch worden bevestigd.
We gaan ervan uit dat iedereen de gezondheidsmaatregelen in acht neemt, voor zichzelf en voor alle kwetsbare gasten en vrijwilligers.

Van onze gasten verwachten wij
●      Eenmaal binnen, worden de handen gedesinfecteerd, daarvoor staat de desinfectiezuil bij            de ingang.
●      Loop op aanwijzing van de vrijwilliger naar de ruimte, neem plaats, bij elke beschikbare s             stoel ligt een placemat.
●      Er worden geen handen geschud, of knuffels gegeven. Ons nieuwe motto is: wij geven                   geen hand maar ontvangen je met een glimlach.
●      Aanraking van servies is niet te voorkomen, zet je kopje altijd terug op het dienblad! Koffie          en theekannen met een servet oppakken en deze direct weggooien na gebruik.
●      Hoesten en niezen altijd in de elleboog
●      Gebruik van papieren zakdoekjes is verplicht, zelf mee nemen. (veilig weggooien aub)          ●      Toiletgebruik bij voorkeur niet maar is soms niet te voorkomen, reinig de bril, de                               knoppen, sluit de klep direct na gebruik en dan pas doorspoelen. Reinig de kranen                         zorgvuldig met de beschikbare schoonmaakdoekjes en gooi het doekje in de prullenbak.               Denk ook aan deurknoppen en lichtknopjes.
●      Gebruik van de kapstok kan, maar hang de jassen uit elkaar. Hou afstand in de hal.
●      Ga niet tegelijk naar buiten. Niet buiten roken ook niet aan de achterkant van het pand.
●      Als je dat prettig vindt, mag je een mondkapje gebruiken.
●      Neem geen koek of gebak mee, zolang we met de corona te maken hebben.

Ondanks al deze maatregelen zijn wij heel blij jullie weer te ontmoeten.