Info voor onze gasten

Parkhuys Almere in de ban van het Coronavirus.

Het zijn bizarre tijden van de een op de andere dag zijn we gesloten, en maken we ons zorgen om elkaar. Weet dat wij elke dag in gedachten bij jullie zijn. De sluiting van het Parkhuys is nu in ieder geval tot 1 juni. Wij zullen regelmatig een mail of Nieuwsbrief rondsturen zodat wij iedereen informeren.

Wat doen wij tijdens de sluiting.
De groepsbegeleiders onderhouden de contacten met de gasten en het is fijn te weten dat de gasten daar ook gebruik van maken. Ook hebben de gasten onderling een whatsapp groep. De bedoeling is dat de groepsbegeleiding op de dag dat de groep eigenlijk in het Parkhuys bijeen komt, er nu op dat moment een mail of whatsapp contact is met elkaar. Met uitzondering van de Yoga dat is op woensdagochtend ipv donderdagochtend. 

Hou contact en geef aan als er wat is bij elkaar of aan de vrijwilligers die in de app groep zitten. Yvonne en Anneke zijn bereikbaar voor vragen of voor een luisterend oor.
Spreek de voicemail in 036 535 44 44, en wij bellen u terug.
Mailen mag natuurlijk ook:
Anneke - manager@parkhuysalmere.nl
Yvonne - secretariaat@parkhuysalmere.nl 

Er zijn gastvrouwen die ook 1 op 1 gesprekken telefonisch willen doen, mocht daar behoefte aan zijn, laat het ons weten, 036 535 44 44 
Alle vrijwilligers zitten nu ook met elkaar in 1 Whatsapp groep zodat zij op die manier contact met elkaar kunnen onderhouden

Corona faceboek groep in Almere
De wijkteams in Almere hebben een  facebook groep, Coronagroep per stadsdeel, daar kan iedereen een vraag stellen, maar ook een aanbod doen. Bijvoorbeeld  boodschappen doen, hond uitlaten, enzovoort. Dus voor hulp kan iedereen daar een aanbod of vraag uitzetten in je eigen wijk/stadsdeel.

Corona en Kanker
Wat betekent het Corona virus voor de behandeling van kanker? Op de website van NFK (Nederlandse vereniging van Kankerorganisaties  lees je op welke manier alle medisch specialisten er gezamenlijk voor zorgen dat de risico's voor kankerpatienten zo veel mogelijk worden beperkt
https://nfk.nl/nieuws/wat-betekent-het-coronavirus-voor-de-behandeling-van-kanker

Mondkapjes maken.
Er is een Creapower groep in Almere en die maken op aanvraag stoffen mondkapjes voor dzorg. De vraag is gesteld of de boezem kussens naaigroep ipv boezem kussens nu mondkapjes wil en kan maken. Dit is al uitgezet onder onze vrijwilligers en een aantal hebben zich al aangesloten bij deze groep.

Als er gasten van het Parkhuys zijn die dat ook willen dan, werkt het handig via je eigen facebook. Groep openbaar

Crea-Power mondkapjes maken. Sacha de Ruiter coördineert en beheert die groep. Op die site staat vraag en aanbod, patroon en hoe het afgeleverd kan worden. Laat ons weten of je meedoet. Is voor ons leuk en goed om te weten.

Zorg goed voor jezelf en elkaar