KWF & Parkhuys Almere
=
Huis in Actie

Wij komen in actie voor ons inloophuis.
Parkhuys Almere heeft het momenteel financieel zwaar. Corona trok een streep door veel evenementen (Catwalk voor vrouwen met kanker, Verwendag voor vrouwen met kanker) en een aantal sponsor initiatieven (1-uursloop, fietsen op de Mont Ventoux) konden niet in aktie komen om geld op te halen. Geld voor kankeronderzoek, maar ook  voor inloophuizen. Parkhuys Almere is een onmisbare plek voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. En vooral deel te nemen aan de diverse activiteiten verzorgd door 35 zeer enthousiaste vrijwilligers.

Dat Parkhuys Almere moet blijven bestaan, staat als een paal boven water!
En daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Samen met het KWF komen wij in aktie, klik hier voor meer info

NIEUWS   NIEUWS   NIEUWS   NIEUWS   NIEUWS   NIEUWS

- Parkhuys is van 15 oktober tot half december gesloten voor alle activiteiten,  lees meer

- Een veel gehoord misverstand is dat het vooral heel verdrietig is  in het Parkhuys, maar niets is minder waar.  Lees hier het prachtige verhaal van een van onze gasten. 

- Vacature Manager Inloophuis, lees meer

Welkom op de website van Parkhuys Almere

Een gastvrij welkom voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker

begeleiding  informatie  ontspanning  lotgenotencontact

ACTIE   ACTIE   ACTIE   ACTIE   ACTIE


Sponsor Parkhuys Almere gratis en profiteer van Black Friday via deze linkHoe werkt gratis sponsoren?

Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt Parkhuys Almere commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Parkhuys Almere 

Parkhuys en Zorgbakkerij Almere starten samen een nieuwe kersttraditie. lees meer

Shop in de daluren en win!
Shop tijdens de daluren in Almere Centrum en maak kan op shoptegoed met een waarde tot wel €2500,-!
En steun tegelijk het Parkhuys Almere.
Lees meer.

Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op z'n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend.

Ben jij ziek (geweest), heeft iemand in je omgeving kanker (gehad) of heb je een dierbare aan kanker verloren? Weet dan dat er bij ons een breed aanbod aan, ondersteuning en begeleiding beschikbaar is.

Parkhuys Almere kan voor patiënten en alle betrokkenen tot steun zijn. Onze vrijwilligers staan in ons Inloophuis klaar met persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een steuntje in de rug en het beantwoorden van vragen waar je mee zit. Onze vrijwilligers zijn gewone mensen met een bijzondere missie: ze zetten zich in om jou door een moeilijke periode heen te helpen.

Daarnaast bieden wij allerlei activiteiten. Therapie als steun, als zoektocht of om de ziekte een plaats te geven. Rouwverwerking,  gespreksgroepen of creatieve activiteiten. Er zijn tal van mogelijkheden, alle verzorgd door onze vrijwilligers.

Heb je behoefte aan begrip, herkenning, erkenning en onderlinge steun? Ervaar dit in onze lotgenotencontacten

Houd je van creatieve activiteiten?
Maak iets moois in ons Open Atelier, zoals schilderen, mozaïeken en mandalatekenen of creatief.  Tegelijkertijd kan je ervaringen uitwisselen met anderen.

 Wil je meer energie en fitter worden? Lichaamsgerichte activiteiten, zoals Yoga, Wandelen, Tai Chi, Massage bij kanker,  Fietsen samen met lotgenoten, doen wonderen.

Wat je ook doormaakt doe het niet alleen, maar zoek steun bij anderen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om zo bij ons binnen te lopen, je kunt je aanmelden voor een activiteit, voor een gesprek, of zomaar voor een kopje koffie via email secretariaat@parkhuysalmere.nl of telefonisch 035 535 44 44. Onze gastvrouwen verwelkomen je graag met een kopje koffie of thee.