Parkhuys Catwalk 2017
Love is the message

Uitverkochte Parkhuys Catwalk daverend succes.

Bijzonder, emotioneel, betrokken en vooral feestelijk, de jaarlijkse Catwalk van Parkhuys Almere, met als thema Love is the Message, die afgelopen zaterdag 30 september werd gehouden.

De Catwalk is bedoeld om vrouwen met kanker of die kanker hebben gehad, weer zelfvertrouwen te geven, hun geloof in het eigen lichaam te versterken en ze te laten ontdekken hoe prachtig ze zijn in hun eigenheid.

Vanaf 13 uur stroomden zo’n 130 familieleden en vrienden van de ‘modellen’ en andere belangstellenden binnen om een goede plaats dichtbij de catwalk te bemachtigen. Naarmate de zaal zich vulde, nam het geroezemoes toe, vol verwachting van wat er komen zou. De spanning bij de dames, die zich achter de schermen voorbereidden op hun ‘walk to fame’, was in toenemende mate op de blozende wangen te zien.

Dankzij de gedegen voorbereiding, looptechniek, stapten de dames zelfverzekerd langs de toeschouwers. Familie en vrienden zagen hun dierbaren in uiteenlopende creaties schitteren. Zij paradeerden in duo’s achtereenvolgens in casual kleding, lingerie, badmode, nachtkleding en avondkleding. De modellen sloten de Catwalk in stijl af, met een ronde waarvoor zij zelf de muziek hadden uitgekozen, die voor hen een speciale betekenis had.

Een evenement als de Catwalk vraagt om een gedegen voorbereiding en strakke organisatie. Al in april begon Parkhuys medewerkster Yvonne Mullekes met het benaderen van sponsoren en belangstellenden om als ‘model’ op te treden. Vanaf half juni hebben de dames zich iedere maandagavond voorbereid op hun optreden onder begeleiding van Yvonne Mullekes  en Yvette van de Stolpe.

Het is hartverwarmend te zien hoeveel mensen spontaan hun hulp hebben aangeboden om de Catwalk te laten slagen’, vertelt manager Anneke Zwaan,

Parkhuys Almere bedankt alle sponsoren en alle vrijwilligers van Parkhuys Almere.

Alle foto's volgen zo spoedig mogelijk.

Desie Deckers

Tommy Ingenbleek

Brandse Bloemen & Planten