Word Vriend(in), Sponsor of Donateur

Als vriend(in) helpt u onze activiteiten mogelijk te maken en zorgt u samen met onze vrijwilligers voor de begeleiding van onze gasten. Het ervaren van begrip, erkenning, herkenning, onderlingen steun en begeleiding helpt hen een moeilijke fase in het leven zo goed mogelijk door te komen.

 

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met, Yvonne Ferwerda, 06 45251446 of stuur een email aan: secretariaat@parkhuysalmere.nl

 

Parkhuys Almere heeft een ANBI status, d.w.z. is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling, met RISN-nummer 812544341 op naam van Stichting Parkhuysen.

 

Onder bepaalde voorwaarden zijn giften aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Zie hiervoor de website van de belastingdienst:
www.belastingdienst.nl

Sponsor als bedrijf.

Om ons werk te kunnen doen zijn wij afhankelijk van giften. Wil uw bedrijf als sponsor hier aan bijdrage ? Dan kan dat op verschillende manieren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Ferwerda, telefoon 06 45251446 of stuur een email secretariaat@parkhuysalmere.nl