Stichting

Persoonlijke aandacht bij kanker

 

Parkhuys Almere is een inloophuis voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Het biedt een groot aantal mogelijkheden voor informatie, begeleiding, ontspanning en contact met lotgenoten. Alles wordt verzorgd door vrijwilligers, gewone mensen met een bijzondere missie: anderen door een moeilijke periode in hun leven heen helpen.

 

Een ernstige ziekte als kanker verandert veel in je leven. Na de schok van de diagnose komt de medische behandeling, die lang kan duren en allerlei onzekerheden oproept. Dit alles vergt veel aandacht en energie.

 

Je lichaam voelt anders, je hebt minder energie of voelt je gewoon ziek, je vertrouwen in het leven wordt op de proef gesteld en allerlei emoties dringen zich in hoog tempo op. Sommige moeten zich zelfs voorbereiden op afscheid …… Vanzelfsprekend trekt kanker ook een zware wissel op partner, familieleden en andere naasten.

 

Parkhuys Almere kan voor patiënten en alle betrokkenen tot steun zijn. Onze vrijwilligers staan in ons Inloophuis klaar met persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een steuntje in de rug.

 

Kom gerust binnenlopen of bel 036-535 44 44 voor een vrijblijvende kennismaking. We kennen geen wachtlijsten, iedereen is van harte welkom.

 

Meer informatie over het aanbod vindt u hier