Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

UITNODIGING

viert u het voortbestaan van het Parkhuys met ons mee

Na een bewogen jaar, waarin de financiële situatie voor het Parkhuys nijpend is geweest, is het pand aan de Buñuellaan 1 verkocht.
Door deze verkoop is het voortbestaan van het Inloophuis verzekerd en kan ze al haar activiteiten voor iedereen die geraakt is door kanker blijven voortzetten.

Parkhuys Almere kan voor patiënten en alle betrokkenen tot steun zijn. Onze vrijwilligers bieden een gastvrij welkom aan iedereen voor begeleiding, informatie, ontspanning en lotgenotencontacten.

Dankzij Cees Hersbach van Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs en de nieuwe eigenaar Sonneborgh is de verkoop tot stand gekomen, hierdoor zien wij onze toekomst met vertrouwen tegemoet.
Uiteraard blijven wij altijd op zoek naar sponsoren, donateurs en maatschappelijke partners, die ons financieel en materieel willen ondersteunen en ons een warm hart toedragen zodat wij onze activiteiten kunnen blijven aanbieden.

Dit willen wij graag met de gasten, vrijwilligers en alle mensen die het Parkhuys een warm hart toedragen vieren, daarom nodigen wij u uit voor een feestelijke bijeenkomst.

Wij hopen u op woensdag 10 juli 2019 om 16.00 uur te verwelkomen, aan de Buñuellaan 1,
1325 PP Almere en te toosten op het Parkhuys.

Omdat wij graag willen weten hoeveel personen wij kunnen verwachten, vragen wij u via emailsecretariaat@parkhuysalmere.nl aan te melden o.v.v. uw naam, eventueel uw bedrijfsnaam en aantal personen.