Luuk Wegman

Groot Verzet Tegen Kanker

Een content titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Meer lezen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Meer lezen

Wie kent hem niet, de Mont Ventoux? Deze berg, niet voor niets met als bijnaam Reus van de Provence, staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en wordt om die reden vaak in de Tour de France opgenomen.
Zwoegend tegen vaak hoge windsnelheden in een kaal niemandsland,met een hoogteverschil van maar liefst 1614 meter tussen voet en top, wordt de beklimming zelfs door prof wielrenners gevreesd.

Maar niet door Luuk Wegman, die hierin juist een uitdaging ziet om het Parkhuys te steunen met een sponsorrit, georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux. Hij fietst op 6 september 2019 de Mont Ventoux op en gaat voorop in de strijd tegen kanker.

Onder het toepasselijke motto: Groot Verzet Tegen Kanker.

Luuk heeft gekozen voor Parkhuys Almere, hij legt uit waarom: "Parkhuys Almere is tot hele mooie dingen in staat. Anderen helpen om te gaan met hun strijd tegen kanker. Dat is een prachtig initiatief gedragen door vrijwilligers en speelt een belangrijke rol van betekenis voor vele mensen in hun strijd tegen kanker. Aandacht voor kanker blijft nodig. Financiële steun blijft ook hard nodig. Steun mij daarom."

 Wilt u Luuk helpen om zijn streefbedrag van € 1.000,- bij elkaar te fietsen (meer geld is natuurlijk van harte welkom)ga dan naar https://grootverzettegenkanker.nl/luukwegman en doneer uw bedrag.