Foto’s verwendag

Foto C ést la Vie Photographie

 

Uitverkochte Parkhuys Catwalk daverend succes.

 

Bijzonder, emotioneel, betrokken en vooral feestelijk, de jaarlijkse Catwalk van Parkhuys Almere, met als thema Heldinnen, die afgelopen zaterdag 28 september werd gehouden.

 

De Catwalk is bedoeld om vrouwen met kanker of die kanker hebben gehad, weer zelfvertrouwen te geven, hun geloof in het eigen lichaam te versterken en ze te laten ontdekken hoe prachtig ze zijn in hun eigenheid.

 

Wekenlang hebben de vrouwen geoefend met lopen op de muziek, ze stapten dan ook zelfverzekerd de Catwalk op om zich te laten zien aan alle toeschouwers

 

Vanaf 13.00 uur stroomden zo’n 70 familieleden en vrienden van de ‘modellen’ en andere belangstellenden binnen om een goede plaats dichtbij de catwalk te bemachtigen. Naarmate de zaal zich vulde, nam het geroezemoes toe, vol verwachting van wat er komen zou. De spanning bij de dames, die zich achter de schermen voorbereiden op hun ‘walk to fame’, was in toenemende mate op de blozende wangen te zien.

 

De show werd geopend door een dansgroep van Dansstudio Yvette.

 

Waarna Joost Buitenweg de presentatie overnam en de gehele show op een ontspannen sfeer aan elkaar heeft gepraat. Tijdens de pauzes waren er een spetterende optredens van Liesbeth Vollebregt en Mario Broerse.

 

Familie en vrienden zagen hun dierbaren in uiteenlopende creaties schitteren. Zij paradeerde in duo’s achtereenvolgens in casual kleding, lingerie, badmode, nachtkleding en avondkleding. De modellen sloten de Catwalk in stijl af, met een ronde waarvoor zij zelf de muziek hadden uitgekozen, die voor hen een speciale betekenis had. Tot slot werden zij toegezonden door Mario Broerse met het geweldige lied “Trots op jou”.

 

Een evenement als de Catwalk vraagt om een gedegen voorbereiding en strakke organisatie. Al in mei begon Parkhuys medewerkster Yvonne Ferwerda met het benaderen van sponsoren en belangstellenden om als ‘model’ op te treden. Vanaf half juni hebben de dames zich iedere dinsdag avond voorbereid op hun optreden onder begeleiding van Yvonne Ferwerda.

 

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen spontaan hun hulp hebben aangeboden om de Catwalk te laten slagen.

 

Parkhuys Almere bedankt alle sponsoren en alle vrijwilligers van Parkhuys Almere

 

Deze Catwalk is mede mogelijk gemaakt door:
Dynavoice Licht & Geluid
Mario Broerse
Liesbeth Vollebregt
Anthony Ho
Wedding Wonderland
Just a Joke
Marcia Mode
AW Beauty School
Pixelthis
C’est la Vie Photographie
Almere Deze Week
Ills Lingerie Bussum
Olliebollenkraam Van den Houten
Tennisvereniging ATC Buiten
Brandse Bloemen & Planten
Dansstudio Yvette
Termeulenroses
Party-rent Almere
Chateau La Tulipe