Parkhuys in actie – Groot Verzet Tegen Kanker

Parkhuys in actie – Groot Verzet Tegen Kanker

Word jij onze held? Doe mee aan Groot Verzet Tegen Kanker!

 
Leven met kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte.
Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding en andere lokale initiatieven, zoals Parkhuys Almere. Dat geld is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker.
 
Word ook een held, onze held welteverstaan! Kom voor Parkhuys Almere in actie en doe op 1 en 2 september mee aan de 15e editie van Groot Verzet Tegen Kanker.
 

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 20 april is er een digitale informatiebijeenkomst. Je krijgt uitleg en antwoord op al je vragen. De bijeenkomst is via Teams en duurt ongeveer 45 minuten.
 

Clinic

Op zaterdag 14 mei zal er een clinic worden georganiseerd voor wandelaars en fietsers in het midden van Nederland. De clinics worden gegeven door ervaren deelnemers. Heb je nog vragen dan is daar die dag ook alle tijd voor.
 
Hou de website van Groot Verzet Tegen Kanker in de gaten voor de informatiebijeenkomst en clinic. Je kunt je op de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Groot Verzet Tegen Kanker.
 

Aanmelden

Meld je aan bij team Parkhuys Almere en ga fietsend of (hard)lopend – onder begeleiding van Michel Wezenberg – de genadeloze Mont Ventoux op.
 
Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Ferwerda, 035 535 44 44 of via email secretariaat@parkhuysalmere.nl
 
Credits: foto Mont Ventoux door NicolasAix