Luuk Wegman fietst de mont ventoux op

Luuk Wegman fietst de mont ventoux op

Wie kent hem niet, de Mont Ventoux? Deze berg, niet voor niets met als bijnaam Reus van de Provence, staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en wordt om die reden vaak in de Tour de France opgenomen.
Zwoegend tegen vaak hoge windsnelheden in een kaal niemandsland,met een hoogteverschil van maar liefst 1614 meter tussen voet en top, wordt de beklimming zelfs door prof wielrenners gevreesd.

Maar niet door Luuk Wegman, die hierin juist een uitdaging ziet om het Parkhuys te steunen met een sponsorrit, georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux. Hij fietst op 3 september 2021 de Mont Ventoux op en gaat voorop in de strijd tegen kanker.

Onder het toepasselijke motto: Groot Verzet Tegen Kanker.

Luuk heeft gekozen voor Parkhuys Almere, hij legt uit waarom: “Parkhuys Almere is tot hele mooie dingen in staat. Anderen helpen om te leven met en na kanker. Dat is een prachtig initiatief gedragen door vrijwilligers van het Parkhuys en speelt een belangrijke rol van betekenis voor vele mensen in hun strijd tegen kanker. Aandacht voor kanker blijft nodig. Financiële steun blijft ook hard nodig. Steun mij daarom.”

Wilt u Luuk helpen om zijn streefbedrag van € 1.250,- bij elkaar te fietsen (meer geld is natuurlijk van harte welkom) ga dan naar www.grootverzettegenkanker.nl/actie/luuk-wegman en doneer uw bedrag.