In het nieuws

In het nieuws

Het schrijven van een boek is één ding, de promotie ervan is andere koek. Soms is dat gewoon een kwestie van een mail sturen en je visie delen in de hoop dat de ander daarin gelooft en je een podium wil geven. Op deze manier heeft minister Bruins van Medische Zaken voor mij het voorwoord geschreven en werd ik geïnterviewd voor de krant van Almere wat een mooi artikel in de zorgspecial opleverde.


Almere Deze Week 28 augustus 2019 | nummer 35


Het artikel zorgde ervoor dat in korte tijd alle boeken bij de Bruna in Almere Stad en bij Vermaat in het ziekenhuis verkocht werden. Inmiddels liggen bij beide winkels weer nieuwe exemplaren.


Vorige week werd ik geïnterviewd voor de Flevopost van Dronten en dit artikel verscheen gisteren in de krant. Vanmiddag werd ik daarop aangesproken in de supermarkt door iemand die mij herkende van de foto. We kregen een mooi gesprek en het verbaast me altijd hoe open mensen tegen mij zijn. Haar partner kampt al jaren met PTSS en dit heeft een grote weerslag gehad op het hele gezin. Ze herkende veel uit het interview. Ik heb altijd een paar boeken in de kofferbak van mijn auto en zo schreef ik daar een persoonlijk woordje voor haar en haar man: ‘Kleine stapjes maken een grote…..’ en daar geloof ik echt in. Leren lopen op je handen gaat ook met kleine stapjes, en ieder stapje voelt vaak als een klein succes. Soms zal je een stapje terug doen, maak je pas op de plaats om daarna gas te geven en meters te maken. Dat gun ik hen ook…..