Evelien fietst 1300 kilometer voor inloophuizen 27 mei komt zij aan in het parkhuys!

Evelien fietst 1300 kilometer voor inloophuizen 27 mei komt zij aan in het parkhuys!

Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie! Evelien van der Werff (57) heeft 2 x borstkanker gehad en komt nu in actie voor de 75 IPSO inloophuizen van Nederland. Zij start op dinsdag 25 mei vanaf Inloophuis Intermezzo in Zwolle om in zes weken tijd meer dan 1300 kilometer te fietsen. En doet zo alle 74 inloophuizen aan. Op 27 mei om 12.30 zal zij bij het Parkhuys aankomen om na een uur weer te vertrekken naar het volgende Inloophuis.

Wij nodigen iedereen uit om Evelien de 27e mei rond 12.30 bij het Parkhuys te verwelkomen, aan te moedigen en te ondersteunen bij dit geweldige initiatief! Koffie en thee staan voor je klaar!

Evelien wil meer bekendheid geven aan de inloophuizen en zo veel mogelijk geld ophalen door aandacht te vragen voor de KWF-actie ‘Huis in actie’ en haar boek ‘Dit boek brengt geluk’  te promoten. Tijdens haar eerste boek ‘Routeplanner door de jungle van kanker’ uit 2019 kwam zij in aanraking met het fenomeen inloophuis. Daar ontdekte zij de positieve waarde van inloophuizen voor het ziekteproces. Kanker bleek een veel minder eenzaam proces te kunnen zijn dan zij zelf heeft ervaren. Daarom zet zij zich met hart en ziel in om de inloophuizen, die het zwaar hebben vanwege de corona epidemie, te steunen.

Wil je Evelien sponsoren, klik hier.

Veel dank alvast voor je bijdrage!!