Mannen

Mannen

voor mannen die met de gevolgen van kanker te maken hebben

Wanneer: Woensdagavond (in de even weken)

Waar: Parkhuys Almere, Buñuellaan 1

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden: 036 535 44 44 (Yvonne), secretariaat@parkhuysalmere.nl

Kosten: €5,00 per keer

Parkhuys Almere organiseert een bijeenkomst voor alleen mannen. Daarom nodigen wij alle heren, die met de gevolgen van kanker te maken hebben uit op de woensdag avond 1x per maand van 19.30 – 21.00 uur om met elkaar te zijn, ervaringen uit te wisselen of anderszins.

 

Parkhuys Almere is een inloop huis waar iedereen, die met de gevolgen van kanker te maken heeft, welkom is. In de praktijk blijkt echter dat driekwart van de bezoekers (en het leeuwendeel van de medewerkers) van het vrouwelijke geslacht is.

 

Stappen vrouwen gemakkelijker over de drempel van Parkhuys Almere? Kunnen ze beter over hun problemen praten dan mannen? Durven ze hun verdriet en blijdschap eerder te tonen?

 

Wij vermoeden dat mannen dat niet beter of slechter doen dan vrouwen, maar wel anders. Mannen hebben niet minder zorgen, verdriet of angst maar gaan daar vaak anders mee om. Mannen hebben misschien ook andere behoeften dan vrouwen en dus kan het prettig zijn om nu eens met alleen mannen bij elkaar te komen.

 

Niet alleen om te praten maar ook om met elkaar mooie dingen te maken.

 

Doel?
Met elkaar een zinvolle en gezellige avond beleven, waarin in ruimte is voor uitwisseling, ontmoeting, serieuze zaken, maar ook voor plezier en ontspanning.