Creatieve activiteiten

Open Atelier Creatief

Houdt je van creatieve activiteiten? En lijkt het je fijn je ervaringen met lotgenoten te delen en tegelijkertijd plezier te maken en afleiding te vinden? Dan is het Open Atelier Creatief geknipt voor jou!
 
Tekenen, schilderen, sieraden maken, macramé, kransen, sleutelhangers en kaarten maken, je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in dit atelier. Rond de feestdagen worden er ook nog speciale thema’s bedacht.
 
Het maakt niet uit of je creatief bent of niet, je zal verbaast staan van je eigen kunnen! Dat werkt ontspannend en is goed voor je zelfvertrouwen.
 
Belangstelling? Loop binnen bij ons Open Atelier Creatief.

Vrije inloop Atelier: maandag t/m vrijdag 10.00 – 13.00 uur
 
Workshops
Creatief bezig zijn: maandag 13.00 – 15.00 uur (even weken)
Workshop Tekenen en schilderen: maandag 10.00 – 12.00 uur (oneven weken)
 

Aanmelden is niet nodig. U kunt op ieder moment aansluiten.

The Heart Ritual

Wanneer jij of iemand in je directe omgeving de diagnose kanker krijgt zet dit je leven op zijn kop. De ziekte heeft niet alleen fysiek maar ook mentaal weerslag op het welzijn van mensen. Acceptatie en verwerking van de verschijnselen, bijwerkingen en het verlies die de ziekte teweegbrengen, kunnen lastig zijn. Daarom organiseren wij op vrijdag 27 januari 2023, van 13:00 tot (ong.) 17 uur, The Heart Ritual, in samenwerking met Open Your Heart Studio. Een persoonlijk ritueel om alle levensscherven een bewuste plek te geven en om te zetten in kracht en potentie.
 
Meer informatie.

The Heart Ritual vrijdag 27 januari 2023, 13.00 – 17.00 uur
 
U kunt zich aanmelden op deze pagina.