Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Projectnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

BOEZEMKUSSENS

Een boezemkussen brengt verlichting voor vrouwen die onlangs een borstamputatie hebben ondergaan. Het boezemkussen komt oorspronkelijk uit Amerika, waar het bekend staat als de Heart Pillow. Het is hartvormig, zacht en vormbaar en daardoor in allerlei situaties te gebruiken: in bed, thuis op de bank, in de auto, op kantoor, in een restaurant of in de bioscoop.
Na een borstamputatie, veelal gepaard met het verwijderen van lymfeklieren in de oksel, hebben vrouwen vaak klachten in het okselgebied. De behoefte aan compensatie hiervan leidt dikwijls tot schouder- en armklachten. Het boezemkussen biedt uitkomst bij het voorkomen en verlichten van dit soort ongemak. Het steunt en ontspant het hele oksel- en schoudergebied.

Heeft u nog lapjes stof liggen dan kunt u deze natuurlijk bij ons inleveren, zodat de gasten en vrijwilligers nog meer prachtige Heart Pillows kunnen maken.

Vrouwen die en borstoperatie moeten ondergaan of al hebben gehad kunnen bij Parkhuys Almere gratis een boezemkussen ophalen.