Fiets mee vanaf het Parkhuys
"Bewust fietsen"met lotgenoten

Bewust fietsen met lotgenoten, fietsen zonder jcontinue op je snelheidsmeer te kijken.
Waar veel mensen die fietsen en wielrennen de omgeving en hun zintuigen allang vergeten zijn gaan wij d.m.v. mindfulness- en ademhalingstechnieken weer terug naar onszelf.

We fietsen in een rustig tempo waarbij we de omgeving, de geluiden en de geuren tot onsdoor laten dringen. Ook doen we een aantal rustige warming-up oefeningen.

Uiteraard staan we ook stil bij wat fietstechnieken en houding e.d.. Uitgangspunt is een uur plezier waarbij je zeker neiuwe, leuke contacten op gaat doen en je bent ook nog eens in beweging. Het is bewezen dat bewegen zorgt voor een sneller hertel na je behandeling, belangrijk hierbij is dat we je niet overbelasten.

We vertrekken elke woensdagochtend om 10.00 uur (datum nog niet bekend) vanaf het Parkhuys en zijn rond 11.00 uur weer terug om eventueel nog een kopje koffie te drinken.

Deze "bewust fietsen training" kost € 7,50 per persoon en wordt begeleid door Michel Wezenberg.
Michel is hardloop/fiets/wielren/mindfulcycling/bootcamp- en schaatstrainer en is tevens coach die mensen begeleid die o.a. na de behandeling voor kanker weer vertrouwen in hun lichaam willen krijgen. Dit gebeurt zowel in groepsverband als in individuele sessies waarin er rekening gehouden wordt met de belastbaarheid. Ook is er ruimte om te praten over de gevolgen van de behandeling en het maken van plannen voor de toekomst.

Bij interesse kunt u contact opnemen met secretariaat@parkhuysalmere.nl