Almere Parkhuys Loop

Op zondag 15 maart 2020 organiseert vriendengroep Run Your Way alweer de derde editie van de Almere Parkhuys Loop. Een uurtje hardlopen of wandelen om geld op te halen voor het goede doel, met als uitdaging om binnen dat uur zoveel mogelijk rondjes te lopen. Het parcours is een verkeersarme ronde van circa 1400 meter in een parkachtige omgeving in de Filmwijk te Almere (zie onderaan deze pagina).

Het inschrijfgeld is minimaal 5 euro en de volledige opbrengst gaat naar het Parkhuys. We hopen uiteraard op jullie gulle giften.

De start zal zijn vanaf Parkhuys Almere. Het aantal mogelijke inschrijvingen is 100. Wees er dus snel bij!

De startnummers kunnen op 13 maart de hele dag en op 14 maart voor 17:00 worden opgehaald bij de vestiging van Run2Day Almere (Metropolestraat 23) en op 15 maart vanaf 9.00 bij het Parkhuys. De start van de loop is om 10.00.

De voorinschrijving gaat op 1 januari van start via het inschrijfformulier op deze site. Eventueel is na-inschrijving op de dag zelf mogelijk. Dit voor minimaal 7 euro 50. Hierbij dient u contant en gepast te betalen. Dit is mogelijk tussen 9.00 en 9.45.

De spelregels zijn als volgt: iedereen loopt precies één uur. Na die 60 minuten volgt er een signaal. Dan stop je met lopen. Op de plek waar je dan bent schrijf je met een krijtje je startnummer op de grond. Meer hoef je niet te doen!

Wij houden het aantal volledige rondjes per startnummer bij iedere keer als je langs ons komt. Met behulp van jouw krijtmarkering kunnen we – naast het aantal volledige rondjes – ook je restmeters bepalen.

De uitslagen verschijnen na de loop op deze website.

Ook is er een kleine loterij. Run2Day stelt 3 prijzen ter beschikking aan de winnaar!

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.eenuursloop.nl