Donaties

Kanker draag je samen

We zijn allemaal onderdeel van onze samenleving. We maken de wereld samen. Als een medemens in een moeilijke periode van zijn of haar leven is, zou het heel natuurlijk moeten zijn om dat samen dragen.

En daarom is het Parkhuys er. Om samen met de vele vrijwilligers het leven wat lichter te maken. Om een steuntje te geven.

Alle dingen die helpen je goed te voelen zijn voor de zieke, voor de partner en de andere naasten hier in het Parkhuys te verkrijgen. Dat is waar het Parkhuys voor staat: informatie, afleiding, contact, energie, bewustwording, creativiteit, opvang en ontspanning: maak er gebruik van op een manier die bij je past. Je hoeft het niet alleen te doen !

In die zin is het: kanker heb je niet samen, maar je kunt elkaar wel bijstaan, er voor elkaar zijn en samen zorgen voor een beter gevoel. Het Parkhuys is een vrijwilligersorganisatie en volledig afhankelijk van donaties en sponsoring.

Wordt donateur en ondersteun hetgeen waar Parkhuys Almere voor staat.

Bankrekening van het Parkhuys is:
IBAN NL08INGB0009557092 of u kunt contact opnemen met secretariaat@parkhuysalmere.nl


Het Parkhuys heeft een ANBI status (RSTN 812544341), wat betekent dat uw giften, onder voorwaarden aftrekbaar zijn, van de belasting.