VOORWOORD

Welkom bij de tweede nieuwsbrief in 2016 van Parkhuys Almere.

Een bezoek van de burgemeester aan het Parkhuys, onderscheidingen voor onze vrijwilligers, mooie giften van electronicawinkel 'Apollo' en van de jongeren op het Helen Parkhurst, die een lampenveiling hebben gehouden. Allemaal mooie momenten voor het Parkhuys, die zorgen dat wij de activiteiten binnen het Parkhuys kunnen voortzetten.

Activiteiten die we voor onze gasten organiseren. Zo gaat vanaf 13 april het Netwerk 'Massage bij kanker', binnen het Parkhuys aan de slag. Om de twee weken, verzorgen zij massage voor mensen met kanker.

Zelf deden we op zaterdag 9 april tot zondag 10 april, met een team van vijftien vrijwilligers van het Parkhuys, mee aan de Samenloop voor Hoop. Tijdens deze loop, in de Topsporthal in Almere Poort, werd door een groot aantal teams, 24 non-stop gelopen. Er werd stilgestaan bij degene die kanker hebben (gehad) en bij hen die door deze ziekte zijn overleden.

Ook in mei zijn we volop actief. 9 t/m 21 mei hebben we uitgeroepen tot, 'De weken van het Parkhuys', waarin we naamsbekendheid van Parkhuys Almere, willen vergroten. Een foto-expositie, verwendag voor onze gasten, de informatie-avond 'Kanker in je leven, stel je vraag', en de Total Body Workout bij van Rheenensport, staan op het programma. Wees erbij of meld je aan. Alle ins- en outs staan natuurlijk op de website.

Kortom, genoeg momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten, in en buiten het Parkhuys. Ik zie er naar uit.

Bernadette Bornhijm
Manager Parkhuys Almere