Voorwoord

Welkom bij de eerste nieuwsbrief in 2016 van Parkhuys Almere.

Natuurlijk wensen wij u een gelukkig en gezond nieuw jaar, met vele mooie momenten.

In 2015 kende het Parkhuys zulke momenten. We hielden informatie-avonden, verwendag voor onze gasten en modellen liepen op de Catwalk om aan familie en vrienden te laten zien, na of tijdens, een periode van ziekte, hier ben ik, in mijn eigen kracht. Prachtig!

Intern, starte weer een Jongeren Talk en Hangout, een nieuwe ladiesgroep en naast de rouwgroep voor het verlies van een partner, ook een groep voor mensen die hun naasten moesten missen zoals een zus, tante of iemand uit de omgeving.

Onze vrijwilligers volgden een training om nog meer, op een professionele manier, ondersteuning te kunnen bieden aan onze gasten en met onze begeleiders begonnen we intervisie bijeenkomsten.

Extern, verbeterde we de communicatie met het Flevoziekenhuis, waar immers, onze vrijwilligers, op de woensdagochtend, het Parkhuys vertegenwoordigen en ondersteuning bieden, door langs de bedden van de patienten te gaan.

Ook in onze digitale communicatie maakten we aanpassingen. Er kwam een nieuwe website, Twitter, en Facebookpagina, ParkhuysAlmere, en we veranderde onze vormgeving om nog duidelijker te communiceren welke activiteiten er in het Parkhuys plaatsvinden.

Wat nog ontbrak was de communicatie met U. U kunt uw patienten, clienten naar het Parhuys verwijzen en ze laten kennismaken met het luisterend oor die onze gastvrouwen/heren bieden en onze activiteiten voor ontspanning, herkenning en afleiding.

U kunt zich nu inschrijven op onze nieuwsbrief, dan houden wij u, 4x per jaar, op de hoogte van de programmering in het Parkhuys.

Graag tot ziens in het Parkhuys,

Bernadette Bornhijm
Manager