Mindfulness

Mindfulness geeft je rust, ontspanning, aandacht voor jezelf, minder stress, vermindering van lichamelijke en emotionele pijn.

Activering van je lichamelijke en psychische weerstand; versterking van je ineerlijke kracht; verbetering van je concentratie, creativiteit en inituitief vermogen; het verkrijgen van inzicht in jezelf en de wereld om je heen; verbetering van je communicatie. Een grotere helderheid in denken en vitaliteit van je lichaam.

Adempauze

Klank is een uitstekend middel om de verbinding met jezelf weer op te zoeken en te herstellen. Vooral als het leven je intensieve processen brengt is dat van wezenlijk belang.

Ik organiseer elke maand een ochtend waarin je je kunt overgeven aan de klank van o.a. klankschalen en gong, mijn stem, aan je adem en aan ontspanning.

Een weldadig moment van stilstaan, aanwezig zijn zonder oordeel, niets hoeven en je laten omhullen door helende klanken.

Hè hè, … dát gevoel.

Deze ochtenden zijn voor iedereen die dit fijn vindt. Graag aanmelden, omdat er een minimale en maximale grens van deelnemers is. Er wordt met kleine groepjes gewerkt en na afloop drinken we samen een kopje thee