Open dag Parkhuys Almere

Zaterdag, 3 februari 2018

11.00 - 16.00 uur

Een ernstige ziekte als kaker verandert veel in je leven. Na de schok van de diagnose
komt de medische behandeling, die lang kan duren en allerlei onzekerheden oproept. Dit vergt veel aandacht en energie.

Parkhuys Almere kan voor patienten en alle betrokkenen tot steun zijn. Onze vrijwilligers staan in ons inloophuis klaar met persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een steuntje in de rug en het beantwoorden van vragen waar u mee zit. Onze vrijwilligers zijn gewone mensen met een bijzondere missie: ze zetten zich in om u door een moeilijke periode heen te helpen. U kunt bij ons, zonder afspraak binnen lopen.

Daarnaast bieden wij allerlei activiteiten. Therapie als steun, als zoektocht of om de ziekte een plaats te geven. Rouwverwerking, meditatie, gesprekstherapie of creatieve activiteiten.Er zijn tal van mogelijkheden, alle verzorgd door onze vrijwilligers.

Heeft u behoefte aan begrip, herkenning, erkenning en onderlinge steun? Ervaar dit in onze lotgenotencontacten. Er zijn groepen als Mannencafé, Ladies Day, Ladies Night, Partners, Hersteld en dan ….. en Rouwverwerking.
Houd u van creatieve activiteiten? Maak iets moois in ons Open Atelier, Creatief, Schilderen of Mandala

Wilt u meer energie en fitter worden? Lichaamsgerichte activiteiten zoals, Yoga, Wandelen, Tai Chi, Mindfulness, Massage bij kanker.

Programma (onder voorbehoud)
12.30 uur Demo  Tai Chi
13.30 uur Demo Yoga
14.30 uur Demo Klankschalen
15.30 uur Zingen voor je Leven
Op zaterdag 3 februari a.s. bent  van harte welkom en kunt u kennis maken met alle activiteiten die het Parkhuys te bieden heeft.